Su'esu'ega Fa'ailoga Fa'atekinolosi O Alamanuia Fa'agasolo I le 2021

I le tausaga talu ai, ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi fou o le crown virus, na paʻu ai le tamaoaiga o le lalolagi.Ae ui i lea, o le faʻaogaina o faʻailoga numera ua matua faʻatupulaia e faʻasaga i le masani.O le mafuaʻaga ona o le faʻamoemoe o le alamanuia e sili atu ona oʻo atu i tagata faʻapitoa e ala i auala fou.

I le isi fa tausaga o lumana'i, o lo'o fa'amoemoe e fa'aauau pea ona olaola le pisinisi fa'ailoga numera.E tusa ai ma le "2020 Audio and Video Industry Outlook and Trend Analysis" (IOTA) na tuʻuina mai e le AVIXA, o faʻailoga numera ua lauiloa o se tasi o faʻamatalaga faʻalogo ma vitio sili ona televave, ma e le o faʻamoemoe e oʻo i le 2025.

Ole faʻatupulaia ole a sili atu ile 38%.I se tulaga tele, o lenei mea e mafua mai i le faʻateleina o le manaʻoga mo faʻasalalauga i totonu ma fafo e atinaʻe, ma o tulafono faʻapitoa mo le saogalemu ma le soifua maloloina i lenei laasaga ua avea ma taʻiala taʻutaʻua.

 I le vaʻavaʻai i luma, o faiga autu o le faʻailoga faʻailoga numera i le 2021 e ono aofia ai vaega nei:

 1. Fofo fa'ailoga fa'afuainumera o se vaega taua tele o nofoaga eseese

A'o fa'aauau pea ona suia ma atina'e le si'osi'omaga o le tamaoaiga ma pisinisi, o fa'ailo fa'ailoga numera o le a fa'ailoa atili ai lo latou sao taua i nofoaga eseese.Ina ia tosina mai ai le mafaufau o tagata asiasi, aʻo pulea lelei le tele o le motu o tagata ma faʻamautinoa le mamao faʻaagafesootai, fesoʻotaʻiga numera immersive.

O le faʻaogaina o faʻamatalaga faʻamatalaga, suʻesuʻega o le vevela, ma mea faigaluega faʻapitoa (e pei o papa atamai) e faʻamoemoe e faʻavave.

E le gata i lea, o le a faʻaaogaina se faiga faʻamalosi (dynamic wayfinding) e taʻitaʻia ai tagata asiasi i o latou nofoaga ma faʻamaonia potu avanoa ma nofoa ua uma ona faʻamaʻi.I le lumanaʻi, e ala i le tuʻufaʻatasia o vaaiga faʻa-tolu-ituaiga e faʻaleleia ai le poto masani, o le fofo o loʻo faʻamoemoeina e sili atu le alualu i luma.

 2. Suiga numera o faamalama faleoloa

 E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai a Euromonitor, o faʻatauga faʻatau i le itulagi o Asia ma le Pasefika e tatau ona pa'ū i le 1.5% i le 2020, ma faʻatau oloa i le 2021 o le a siitia i le 6%, toe foʻi i le tulaga o le 2019.

 Ina ia tosina mai tagata faʻatau e toe foʻi i le faleoloa faʻapitoa, o faʻaaliga faʻamalama mataʻutia o le a faia se sao taua e puʻeina ai le mafaufau o tagata pasi.O nei mea e mafai ona faʻavae i luga o fegalegaleaiga i le va o taga ma mea faʻataʻitaʻi, poʻo faʻamatalaga faʻamatalaga e faia i luga o le ala o tagata pasi lata ane i le mata faʻaaliga.

 E le gata i lea, talu ai o vaega eseese o tagata e ulufale atu ma o ese mai faleoloa i aso uma, o mea faʻasalalauga faʻalauiloa e sili atu ona talafeagai i le au maimoa o loʻo i ai nei e taua tele.Fa'amatalaga fa'atekinolosi faiga fa'alauiloa e sili atu ona fatufatua'i, fa'apitoa ma fegalegaleai.Feso'ota'iga fa'asalalauga fa'atekinolosi e fa'avae i luga o fa'ata'ita'iga o tagata.O fa'amaumauga ma fa'amatalaga na aoina e ala i masini fa'alogo e mafai ai e le au fa'atau oloa ona tuleia fa'asalalauga fa'apitoa i se au maimoa e suia pea.

 3. Ultra-maualuga malamalama ma lau lapoa

 I le 2021, o le a fa'aalia le tele o mata e sili atu ona maualuga i fa'amalama o faleoloa.O le mafua'aga ona o lo'o taumafai le au fa'atau oloa i nofoaga tetele fa'apisinisi e pu'e maia le au fa'atau.Fa'atusatusa i fa'aaliga fa'afuainumera masani, fa'aaliga fa'atau-fa'atauga e matua'i maualuga le pupula.e tusa lava pe I le susulu o le la, e mafai lava e tagata e ui ane ona iloa lelei le mea o le lau.O lenei faʻaopoopoga faʻaopoopoga o le susulu o le a avea ma vai. I le taimi lava e tasi, o loʻo liliu atu foi le maketi i le manaʻoga mo mata tetele-tele, pupuni pupuni ma puipui vitio e le masani ai e fesoasoani ai i le au faʻatau oloa e tu i fafo ma tosina mai ai le tele o le gauai.

 4. Fofo felagolagomai e le fa'afeso'ota'i

 O tekinolosi e le fa'afeso'ota'i fa'afeso'ota'i o le fa'agasologa o le fa'atupuina o le Human Machine Interface (HMI).E fa'aaogaina lautele e iloa ai le gaioioiga po'o le tino o tagata i totonu o le vaega fa'asalalau o le masini.Taʻitaʻia e atunuʻu e pei o Ausetalia, Initia ma Korea i Saute, E faʻatatau i le 2027, o le a oʻo atu le maketi a Asia ma le Pasefika i le 3.3 piliona US tala. O faʻailoga faʻailoga numera o le a aofia ai le manatu o le fesoʻotaʻiga e le faʻafesoʻotaʻi (e aofia ai le pulea e ala i le leo, taga ma telefoni feaveaʻi. masini), lea e faʻamanuiaina foi mai le manaʻoga o taʻitaʻi o pisinisi e faʻaitiitia fesoʻotaʻiga le manaʻomia ma faʻateleina le numera o tagata asiasi.I le taimi lava e tasi, e mafai e le tele o au maimoa ona puipuia I le tulaga o le le faalauaiteleina, suʻesuʻe le QR code i lau telefoni feaveaʻi e faʻatino fegalegaleaiga eseese ma le lau.E le gata i lea, o masini faʻaalia numera o loʻo faʻapipiʻiina i le leo poʻo gaioiga faʻaogaina galuega o ni auala faʻapitoa e le faʻafesoʻotaʻi.

 5. Le tulaʻi mai o tekonolosi faʻaola micro LED

 Aʻo faʻateleina le gauai atu o tagata i atinaʻe gafataulimaina ma fofo lanu meamata, o le manaʻoga mo micro-display (microLED) o le a sili atu ona malosi, faʻafetai i le faʻaaogaina tele o tekonolosi LCD o micro-display (microLED), lea e sili atu le faʻatusatusaga, Puupuu tali. taimi.

 Ma foliga o le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le malosi.Micro LEDs e masani ona faʻaaogaina i masini laiti, maualalo le malosi (e pei o mataʻitusi atamai ma smartphones), ma e mafai ona faʻaogaina i faʻaaliga mo faʻamatalaga faʻatau atu a le isi augatupulaga, e aofia ai masini faʻaalia fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi, manino, ma ultra-maualalo.

 O saunoaga faaiu

 I le 2021, ua tumu i matou i faʻamoemoega mo faʻamoemoega o pisinisi faʻailoga numera, aua o loʻo sailia e kamupani ni tekonolosi faʻalauiloa e suia ai a latou pisinisi faʻatulagaina ma faʻamoemoe e toe faʻafesoʻotaʻi ma tagata faʻatau i lalo o le masani fou.O vaifofo e leai ni feso'ota'iga o le isi lea fa'atuputelega, mai le fa'atonutonuina o leo i le fa'atonuga fa'atonu Poloaiga ina ia mautinoa o lo'o saogalemu ma faigofie fa'amatalaga taua.

 


Taimi meli: Apr-29-2021