Ole Maketi Pisinisi Matai o lo'o Fa'atupu vave.O le a le itu o le a atiaʻe i le 2021?

Faatasi ai ma le faaiuga o le aso malolo o Novema, o le 2020 aʻoaʻoga maualuga vaitau o maketi ua faʻamutaina.I le faʻamasinoina mai le tulaga o maketi i le kuata lona tolu, o laupapa laupapa atamai o loʻo tumau pea le malosi tele.E tusa ai ma faʻamaumauga muamua a le DISCIEN, o le TOP3 brands i le maketi laupapa o le a lafoina i le kuata lona tolu o le 2020. O le voluma e sili atu i le 70,000.O le aofaʻi o faʻauluina laupapa laupapa atamai i le kuata lona tolu e faʻatatau e sili atu i le 100,000.O uta tasi-kuata e toetoe lava a oʻo i le maualuga o le tausaga atoa o le 2019, ma o se faʻaopoopoga tele na tupu i lalo o le maketi vaʻaia mo 86-inisi panels..Aisea ua televave ai le atina’e o maketi laupapa, ma o fea le itu o le a atia’e ai i le lumana’i?”

O le mafuaaga o le televave o le atinaʻe

Fa'aitiitiga tele tau

Muamua lava, mai le vaaiga o le BOM tau o se seti o laupapa atamai (na'o le tau o le ogatotonu o le mata o le laupapa atamai), o vaega taua e tolu o le laupapa atamai e masani lava OC, pa'i module (G-Sensor. ), ma tau fetaui.“””

Mai le itu o le OC, 90% o laupapa laupapa atamai e 86-inisi.O le tau o panels 86-inisi ua paʻu mai le US $ 400 i le amataga o le tausaga.Ona o'o lea i le ogatotonu o le tausaga, ua utiuti le sapalai o le maketi ma le mana'oga, ma ua matua si'itia le tau.I le tulaga lautele, 86-inisi panels i le kuata lona tolu o lenei tausaga OC tau e laʻititi laʻititi nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.

"Mai le vaʻaiga o tau paʻi, o tau o apamemea lolomi ma nano-silver ua faʻaitiitia vave i le tausaga talu ai.Ave ata tifaga nano-silver (e le aofia ai laupapa faʻasalalau) e fai ma faʻataʻitaʻiga.I le kuata lona tolu o le 2019, 86-inisi mama nanometers O le tau o ata siliva o loʻo i ai pea i le 2,000 yuan, ma o le tau ua pa'ū i le 1200 yuan i le kuata lona tolu o le 2020, ma ua pa'ū le tau e tusa ma le 40%.

I le taimi lava e tasi, o suiga fou faatekinolosi o loʻo faʻaalia pea i le maketi.Ina ua uma ona faalauiloa e Seewo le infrared infrared double-sided blackboard i le kuata lona lua o lenei tausaga, o se tasi o faamanuiaga tele na aumaia e le faaaogaina o tekinolosi paʻi infrared i le laupapa atamai o le tau ua atili faaitiitia, ma le paʻi o capacitive paʻi tekinolosi Faatusatusa. fa'atasi ai ma le fa'atonuga, o le tau o le pa'i pa'i laupapa infrared e mafai ona fa'aitiitia e sili atu i le 50%.

A toe vaʻavaʻai i le tau atoa, o le tau atoa i le kuata lona tolu o le 2019 e tusa ma le 1,200 yuan, ae i le taimi nei ua pa'ū le tau atoa i le tusa ma le 900 yuan, ma o le fua o le fua ua siitia foi i le 98. %.O le siitaga ua atili faaitiitia ai le tau o laupapa laupapa atamai.”

“Malo le fa'aogaina o le oloa

O le isi mafuaaga mo le tele o laupapa laupapa o le faʻaogaina o latou lava oloa.Ole maualuga ole 86 inisi i luga ole 1M e fetaui ma tulaga fa'ale-atunuu mo laupapa.I le taimi lava e tasi, o le mamanu tuʻufaʻatasia mafolafola e sili atu nai lo papa aʻoaʻoga.E te le tau tulei pe toso le laupapa pe a e fa'aaogaina.E mafai ona fesuia'i saoloto le laupapa ma le fa'aaliga Ma o isi vaega e maua ai e le laupapa atamai se poto masani.

O tau o lo'o i lalo e fa'asolo atu ile nofoaga

 E ui o le tau i luga ua matua pa'ū, faʻatasi ai ma le faʻaogaina lelei o le oloa lava ia, ua tosina mai ai le tele o faʻailoga e ulufale atu i le maketi laupapa laupapa atamai.O le tauvaga maketi ua sili atu ona malosi, lea e mafua ai ona pa'ū le tau o le upstream e vave faʻafeiloaʻi i le maketi maketi.E tusa ai ma faʻamaumauga a le DISCIEN, I le afa muamua o le 2020, na faʻateleina le faʻatau atu o laupapa i le 80% i lea tausaga ma lea tausaga, ae na o le 27% o faʻatauga.

“Ta'ita'i tau atina'e

 

Fa'anoanoaga ole 2020 Atamai Blackboard

O le televave o le tuputupu aʻe o le Wisdom Blackboard i le kuata lona tolu o le 2020 e matua faʻanoanoa lava.O le faanoanoaga tele o le le lava o le sapalai o le 86-inisi OC.I se tulaga lautele, o le sapalai o 86-inisi panels o le a faateleina i le 2021. Faʻatasi ai ma le manatu o tau o le laulau o loʻo agai atu i se taamilosaga tele, o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le 86-inisi panels i le 2021 e foliga mai e sili atu nai lo le 2020.

O isi suiga i tekinolosi

I tulaga o laupapa infrared, ina ua uma ona faalauiloa le bilateral infrared blackboards e Hushida i le 2020, ua faamoemoe o le a faaauau pea ona loloto le auala tekinolosi, ma o le tulitatao o le a atiina ae i le itu o le faaleleia o le saʻo paʻi, faʻaleleia tusitusiga a faiaoga. poto masani, ma le fa'atamaoaigaina o galuega fa'atino atoa o le laupapa laupapa atoa.

I tulaga o capacitive blackboards, o le a le mea e tatau ona gauai atu i ai i le 2021 o le luʻitau lea o le ITO touch film technology i le faʻaogaina o le capacitive touch technology.A maeʻa ona foia le faʻafitauli maualalo maualalo, o le ITO paʻi ata na faʻalauteleina le tele o le gaosiga i le 86 inisi.Ina ua maeʻa le faʻasolosolo malie o le IM (IM anti-shadow film) i totonu o ata paʻi ITO, o le tau atoa o ata paʻi ITO ua faasolosolo malie ona faʻaitiitia, ma o le tau o loʻo i ai nei ua fatuina ai se luʻitau sili atu mo ata ata paʻi siliva nano.

ITO fausaga ata pa'i

I luga o laupapa pa'i, o le maketi o le a faʻafeiloaʻi le 86-inisi i luga o oloa feaveaʻi i le kuata lona tolu o le tausaga a sau.I le sela o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia fua ma faʻamalosia le atinaʻeina o tau-faʻaitiitia fofo.In touch technology o le a ulufale atu foi i le maketi laupapa i le 2021.


Taimi meli: Aukuso-10-2021