O le a le eseesega i le va o masini faʻasalalauga i totonu ma masini faʻasalalauga i fafo?

masini fa'asalalauga LCDua faateleina le lauiloa i tausaga talu ai nei.O masini fa'asalalauga LCD e lelei atoatoa mo fa'asalalauga i fafo ma fa'asalalauga i totonu.

Anfaafuainumera faasalalauga i totonu fa'aaliga o so'o se fe'au po'o se fa'asalalauga e uiga i oloa, mea na tutupu, po'o auaunaga o lo'o fa'asalalauina i se nofoaga tumaoti e pulea e le fa'asalalauga.
O fa'asalalauga i totonu o le mea lea e te va'aia i supamaketi, faleoloa kofe, fale'ele'ele, fale pasi, ma kalapu ta'aloga i aso ta'itasi.
E mafai ona a'afia pisinisi i fa'asalalauga i totonu ona e fa'amalosia ai tagata matamata e fa'alogo.O le fa'amoemoe o le fa'ateleina lea o fa'atau ma fa'ateleina tupe fa'aalu a tagata fa'atau a'o iai i lou fale.
E taua tele lau au fa'asinomaga e le itiiti ifo i le afa, e le pei o faasalalauga i fafo, lea e tauva ai le tele o kamupani mo le gauai i le taimi e tasi.
Fa'asalalauga i fafoo so'o se mea e fa'asalalau ai lau pisinisi, mea na tupu po'o oloa i fafo e mafai ona fa'avasegaina o fa'asalalauga i fafo.O faʻasalalauga i fafo e matua taatele e mafai ai ona e savali i nisi o faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le iloaina pe talia.
I le avea ai o se fa'asalalauga tele-maketi, o fa'asalalauga i fafo e sili ona aoga pe a fa'aogaina mo fe'au lautele, fa'ailoga, ma le lagolago fa'alauiloa.
E le lelei tele pe a tele fa'amatalaga ma fa'amatalaga e fa'apipi'i i le taimi e tasi.
Ona o lona faʻaogaina mamana, foliga matagofie, faigofie o le faʻaogaina, ma isi faʻamanuiaga, o le tele o tagata faʻatau latou te maua o se meafaigaluega taua.O le tele o tagata fa'atau e le o iloa le eseesega i le va o masini fa'asalalauga i fafo ma masini fa'asalalauga i totonu pe a fa'atau ma o le a faia se fa'aiuga vave.
Nofoaga
O le faʻaogaina o masini faʻasalalauga i fafo e masani lava ona vaʻaia i fafo i siosiomaga lavelave ma fesuiaʻi, e pei o faleoloa, fale i luga o le fogafale i luga, paka, vaaiga mataʻina, ma isi. Ma talu ai o loʻo i fafo, o le tau ma suiga o le tau, ma ua pa'ū le timu i totonu. taumafanafana, pa'u le matagi i le taumalulu, ma isi.
O masini fa'asalalauga i totonu e masani ona maua i totonu o fale e pei o fale escalators, faleoloa tetele, faleoloa, fale tifaga, subway, nofoaafi, falema'i, faletupe, ma isi fa'alapotopotoga.
Manaoga fa'atino tulaga ese
I totonu o se siosiomaga i totonu, o masini faʻasalalauga e masani ona faʻaogaina i totonu o siosiomaga mautu;o lea, e toetoe lava a leai se mana'oga mo meafaigaluega faaopoopo.
Ona o le suiga o le siʻosiʻomaga, e tatau i masini faʻasalalauga i fafo ona tuʻuina atu le tele o foliga ma faʻafetaui manaoga maualuga.
O le vaega i fafo o le oloa e tatau ona muamua:
•sevai
•le pa
•le pefu
• tetee i le gaoi
•anti-mo uila
•anti-corrosion
• O le susulu o le mata LCD e tatau ona fai si maualuga, masani i le 2000, ina ia le uliuli i le susulu o le la po o le malamalama maualuga, ma e mafai ona faigofie ona iloa i le puaoa ma le pogisa o le tau e aunoa ma se faʻalavelave.
• E tatau ona lelei le tufatufaina o le vevela ma se vevela faifaipea, ina ia galue masani i le vevela tele.
• Ole masini fa'asalalauga LCD fafo e tatau ona i ai se sapalai malosi mautu talu ai e mana'omia ai le tele o le fa'aogaina o le malosi.
E 'ese'ese tau ma tau
E ese mai i faasalalauga i fafo, o le fa'asalalauga LCD totonumasini e mana'omia ni vaega fa'atekinisi ma fa'atino.O lea la, o fa'asalalauga i totonu e matua taugofie.
O le mea lea, o kamupani faʻasalalauga i fafo ma totonu e eseese tau, ma o tau i fafo o le a maualuga atu nai lo totonu, e ui lava e tutusa le tele, faʻasologa, ma le faʻatulagaina.
O le faʻatauina o se tagata faʻasalalau faʻasalalauga e tele lava ina faʻamoemoeina e le siosiomaga faʻaogaina o le nofoaga o le a faʻaaogaina ma manaʻoga e tatau ona ausia.
Interactive Touch screen Kiosk ma fa'aaliga fa'asalalauga atamai

Fa'ata'ita'iga: LS550A

Tele lau: 55" , E tele filifiliga tetele ua saunia

Touch Tech: Infared 10 points paʻi poʻo capacitive 10 points paʻi, Millisecond tali vave, lamolemole ma maaleale, fiafia i se aafiaga paʻi mama

I'uga: 1920 × 1080 HD poʻo le 3840 × 2160 UHD, Faʻaalia ata matagofie ma maualuga iugafono

E mafai ona filifilia le Android poʻo le Windows system e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻaoga.Windows system with touch computer function, e mafai ona e fa'apipi'i masini komepiuta.E lagolagoina e le polokalama Android polokalama faakomepiuta talosaga.

Galuega autu

1. Full HD 1920 * 1080 faʻaaliga faʻatasi ma le LED, lagolago 16: 9 ma 9:16 vaʻaiga (faʻasaga ma tuʻu saʻo).
2. O le faʻaaliga e mafai ona faʻatautaia mamao ina ia mafai ai ona seti le tele o taimi faʻatulagaina ma vaega o taimi faʻatulagaina mea e tutupu.
3. Fa'asalalauga fa'asalalauga e mafai ona lagolagoina e aofia ai: MPEG1/2/4, AVI, RM, WMV, DAT, JPEG, BMP, PPT, WORD, EXCEL, TXT, MP3, RMVB, SWF, ma isi.
4. E mafai e le talosaga ona faʻaalia tusitusiga taʻavale i le Igilisi ma le Saina, ma ofoina atu le tele o filifiliga faʻaaliga (mataitusi ma lanu o mataitusi, lanu o tua, uiga faʻatatau o suiga o le itu i luga o le laina faʻalava poʻo le tuʻu saʻo).
5. Lagolago fa'asalalauga fa'asalalauga i foliga o vitio, ata, moli, marquee, ma isi.
6. Fa'ataga le lafoina o faila e ala ile uaea po'o feso'ota'iga Wi-Fi.
7. Faʻafaigofie ona faʻatulagaina ma taʻalo polokalame faʻatasi ma se faiga faʻaogaina, faʻatasi ai ma le faʻaogaina vave ma faigofie.
 6F51D6CE98F6BDEFB77BE3FDCC033F15

Taimi meli: Oke-08-2021